29. März
Spring time

Es wird langsam alles wieder gruen, man merkt der Fruehling kommt. Nicht all zu weit von uns haben wir eine kleine Radtour gemacht.

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Nice view, right? It's getting slowly green again, more warm and sunny. We made a small bike ride around our town and enjoyed the day.

19. März
Currysauce

Seit ich wieder zuhause bin habe ich mehr Pommes Currywust gegessen als vorher. Nun haben wir das erste mal mit Hilfe gleich zwei Currysaucen-Varianten gekocht, lecker! Natuerlich gab es eine Bratwurst dazu!

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Some bbq sausage and self made curry sausage sauce such a perfect lunch. For the sauce we got help from my uncle, he knows two kind of sauces. The sauces tasted different to the one you get on the booth, but for our first time it was very good!



18. März
Klick Klack

Nach nun längerer Suche habe ich mir endlich eine neue Kamera gekauft! Wie meine vorherige ist es auch eine DSLR, obwohl das Design eher nach einer alten manuellen Nikon aussieht. Fotos sind schön knackig scharf, der Body ist kleiner als bisher und es sind viele schöne kleine Tasten und Schalter. Schick oder?

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Finally I found the camera I was looking for! Looks nice right?





11. März
Sweet home

Sternenklarer Himmel unter unserem Schloss. ;-)

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Clear sky and a cold night!

8. März
It's time

Es ist soweit der Bauer bringt die Guelle aufs Feld.

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Everyone who is living close or right next to a field will know what happen now. A stench smell will come up right into your nose, if we open the window or going outside. I kinda don't missed it in Vancouver.

5. März
Gyozaaaaaaaa

Ich habe Gyoza in Vancouver schon gegessen und nun das erste mal selbst welche gemachte. Wenn es schon so gut schmeckt, wie schmecken Gyoza wohl in Japan?

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Self made Gyoza, yummy! We went to an Asian store and were looking out for some stuff. While looking we found the Gyoza blanks and we thought, yes let's do it! For me it was the first time filling up the dumplings and frying it. It was so yummy!


Welcome!

Thank you for checking out my blog!

The inital of creating this online diary was a work and holiday program starting in September 2017, in Canada. After leaving the Canadian Westcoast in autumn 2020, I returned back to Germany for nearly two years where I already prepared my time in Japan where I stayed from 2022 October an entire year. After a couple months living in New Zealand I am about to head to new adventures, which I will let you know here on my blog.

You can find short stories and stunning images from the Canadian Westcoast, my hometown in Germany and Japan with its rich culture and delicious food.